Jin Víz

Published on 2024. február 9. 8:01

   A Jin víz napon született ember rendkívül intuitív, fejben él, egyszerre több mindenen jár az esze, kicsit nyughatatlan típus. A nők megjelenése jórészt igen nőies, csinos. A Férfiaknál általában érzékenységben nyilvánul meg a Jin erő, valamint sok nő veszi őket körül. Hallgat a megérzéseire.
   Kiemelten fontos neki, hogy folyamatosan fejlessze önmagát, erősítse önuralmát, koncentráltságát, mivel így belső sugallatai tisztulnak és hangulatingadozásai csökkenek. Jön-megy, főleg gondolatban kalandozik el. Rengeteg ötlete van, ám azok megvalósításához komoly elszántság kell.
Kell mellé valaki, aki összeszedetté teszi őt, vagy egy jó napló, amit folyamatosan vezethet. Erős megérzései ellenére materialista szemléletű. Alapvetően introvertált személyiség, gyakran húzódik vissza saját világába. Meglehetősen empatikus, mások számára nehezen kiszámítható jellem.

   A munkában felettébb kreatív, újító és egyedi. Csapatban zökkenőmentesen tud tevékenykedni. Törekszik az egyenrangú kapcsolatokra, így munkatársaival jól kijön. Teljesítménye erősen függ a hangulatától, érdemes fókuszáló gyakorlatokat végeznie.
   Partnerére odafigyel, könnyen ráhangolódik a másikra, akár tudatos rá, akár nem. Gyengéd, igazán tud szeretni. A hangos vitákat és szappanopera jellegű veszekedéseket nem tűri el. Párját nem korlátozza, a „Most mire gondolsz?” kérdéssel ki lehet kergetni a világból.
   Gyermekkorában is érzékeny, befelé forduló típus. Sok figyelmet, szeretetet és törődést igényel, a kiabálást nagyon rosszul viseli. Szülőként segíthetjük megérzései fejlesztésében és arra, hogy mindig hallgasson belső hangjára.


A Jin Vízhez tartozó állat: Disznó