Jin Fa

Published on 2023. december 13. 10:32

   A Jin Fa ember fő feladata, hogy másoktól független, erős személyiséget alakítson ki, majd környezete számára empatikus, manipulációktól mentes útmutató váljon belőle.
   Diplomatikus megfogalmazások, kompromisszumkészség, rugalmasság, ezek mind a Jin Fa embert jellemzik. Ő az igazi békítő, tárgyaló, aki kivételes kommunikációs képességekkel rendelkezik. Törekszik az egyensúly megtartására és amennyire lehet, kerüli a konfliktusokat. Visszafogottnak látszik, ám igen határozott jellem. Jól kiismeri az embereket és érzi, hogy kinél meddig mehet el, így a legtöbb esetben nem ütközik ellenállásba, amikor célja eléréséről van szó. Kitartó típus, ő az az ember, aki igazán hatni tud a környezetére. Alacsony szinten befolyásolható, gyenge az önbizalma. Hajlamos feladni elveit a békesség kedvéért és hagyja, hogy mások döntsenek helyette.
A másik megjelenési forma, amikor önző céllal ő maga manipulál másokat.
   A munkában jobban szeret a háttérből irányítani, nem való neki a frontvonal. Kiegyensúlyozott légkör kialakítására törekszik, a nyílt vitákat kerüli.
Az esetleges rossz híreket kifinomultan, különösen óvatosan tudja tálalni, bár ez számára sokszor megerőltető feladat. Szerfelett találékony, a legtöbb helyzetben feltalálja magát. Ha nem tud kiállni magáért, ő lesz az az ember, akire mindent rásóznak, túlvállalja magát, majd az elfojtott feszültséget hazaviszi.
   Párkapcsolatban szintúgy alkalmazkodó, kompromisszumkész.
A számára biztonságos környezetben előjön vezető énje és képes láthatatlanul irányítani a szálakat.
   Gyermekkorában túlzottan szeretne környezetének megfelelni.
Könnyen befolyásolható, így érdemes odafigyelni, hogy milyen társaságban mozog. Nem árt az önbizalmát tudatosan növelni és megtanítani neki helyesen használni a benne lévő vezetői adottságokat.

 

Jin Fához tartozó állat: Nyúl

Add comment

Comments

There are no comments yet.