Jang Fa

Published on 2023. november 24. 7:27

A Jang Fa ember védelmező, őszinte, egyenes, kreatív, jó vezetői képességekkel rendelkezik. Élete során ő fejlődik a legtöbbet. Kiemelten fontos neki a státusz, az elismerés és hogy sikeres legyen. A fejlődés mindig lassú, alig látható, előfordulhat, hogy kívülről makacsnak és merevnek érezzük őt. Amikor valamit elhatároz, akkor biztosak lehetünk benne, hogy véghez is viszi terveit. Nem szereti, ha ellenállásba ütközik, alacsony szinten akaratos, változásra képtelen és nyomulós lehet. Számára elengedhetetlen, hogy mindig, mindenre elég ideje legyen, ne siettessük őt. Erősen kötődik az otthonához, családjához még akkor is, ha a körülmények nem felhőtlenek. Lényeges, hogy mások mit gondolnak róla, a társaság kedvéért hajlamos olyat tenni, ami egyébként távol áll tőle. Rengeteg ötlete és terve van, a megvalósítás azonban nem az erőssége, nem a legkitartóbb típus.
   A munkahelyén, ha vezetői pozícióban van, jól jön mellé egy asszisztens.
Határozott, vezető típus, tud egyedül is dolgozni, ám csapatban, emberek mellett jobban teljesít. Ha ő előrejut, viszi magával a számára fontos embereket is.
Teherbírása gigászi, sokszor magára vállalja mások problémáit.
Igényli a saját teret, a fejlődés lehetőségét, olyan helyen tud hosszútávon maradni, ahol ezekre lehetősége van.
   Párkapcsolatban az egyik leghűségesebb típus, tartja magát ígéreteihez. Egyenes, lényegre törően kommunikál, nem kertel és ugyanezt várja el társától.
Érzéseit nem önti szavakba, ezért párja sokszor érezheti őt zárkózottnak.
Mélyreható, erős kötelék kialakítására képes, ezért egy szakítás jobban megviselheti az átlagnál.
   Gyermekként is már elszánt, akaratos. Elképzeléseit, ötleteit mindenen keresztülviszi. Fiatal korától határozott véleménye van a dolgokról.
Szeret irányítani, ám csoportban könnyen beilleszkedik és alkalmazkodik.
Igényli a társaságot. Az önfegyelmet tanulnia kell, a szülőknek érdemes erre tudatosan odafigyelni, nem szabad hagyni, hogy könnyen feladja a dolgokat.

A Jang fához tartozó állat: Tigris