Jang Fém

Published on 2023. szeptember 18. 8:59

Jang Fém típus: „Edzetlen acélból az életerős, védelmező harcosig”.
   Aki Jang Fém napon született, érzelmileg zárkózottabb, nem szívesen osztja meg a külvilággal legbelső érzéseit. Az erkölcs, tisztesség és becsület alappillérei a Jang fém ember életének. Alacsony szinten ezek folyamatos megsértése, átlépése jelenhet meg.  Az átlagnál nagyobb mentális és fizikai erővel rendelkezik, hogy kiállja az élet próbáit és védelmezni tudjon másokat is. Határozott, véleményét nem rejti véka alá. Barátaira szövetségesként tekint, akikkel együtt szállhat szembe az élet kihívásaival. Érzései kimutatását gyakran gyengeségként éli meg és keveseket enged be maga mellé. Noha érzelmileg zárkózott, mégis hatalmas szíve van és önfeláldozó szeretteivel szemben.
Magas szinten élve életét kiáll a nemes célokért, támogatja a gyengébbeket.
   Munkáját szereti egyedül, a saját szabályai és tempója szerint végezni. Erőn felül képes teljesíteni és gyakran kerül védelmező szerepbe. Amikor feladatát saját ügyként kezeli, hajlamos rivalizálni.
   A párkapcsolatban társa mellett kiáll, rá szintén szövetségesként tekint. Ha elárulva érzi magát nehezen bocsát meg és hosszú idő, mire újra elnyerik bizalmát.
   Gyermekként nem ijed meg a kihívásoktól, igen bátor. Csoportban általában vezetői szerepben van, ám a külső mögött gyengédség rejtőzik. Az ő önbizalmának erősítésére is nagy hangsúlyt kell fektetni, különben később belemehet vakmerő dolgokba csak azért, hogy bizonyítson.

A Jang Fémhez tartozó állat: majom