Jin Fém

Published on 2023. augusztus 22. 8:45

Milyen egy Jin Fém napon született ember?
   Szembetűnő, akár tudatos rá, akár nem, ő mindig kitűnik a tömegből. Visszafogottsága vagy éppen látványos stílusa miatt a körülötte lévők felfigyelnek rá. Ő nem tud elveszni a tömegben, inkarnációs feladata, hogy megélje a figyelmet és olyat hozzon létre, amit megmutathat a külvilágnak. Rendkívül kreatív, egy kicsit mindig máshogy közelíti meg a dolgokat. Amiben jól érzi magát, abban tud remekelni. Jelentős belső hajtóereje van, folyamatosan képzi magát és szeret új dolgokat tanulni.
   A munkáját jól elkülöníti a magánélettől, gyakran vezetői szerepben van, vagy valamivel kitűnik a munkatársai közül. Nagyon jól tud csapatban dolgozni, ám ügyelnie kell arra, hogy ne rivalizáljon. A körülötte és vele dolgozó emberekkel sikeresebb lehet, ezt fontos szem előtt tartania. Remek kapcsolatteremtő képessége van, mindenkivel megtalálja a közös hangot. Vannak olyan feladatok, amiket nem szeret és nem is szívesen csinál meg. Nagyon alapos jegy, a munkáját nagy odaadással végzi el. Számára fontos, hogy mit gondolnak róla mások. Sajnos ez gyakran hátrányt jelenthet a magánéletében is.
   Egy Jin Fém napon született illetőnek nagy elvárásai vannak másokkal, de saját magával szemben is, nem éri be akármivel. Igen szorgalmas, ezzel eléri, hogy a többi ember felnézzen rá. Számára a belső értékek és a külső megjelenés egyaránt létfontosságú. Általában divatosan öltözködik, jó ízlése van. A saját hibáit nehezen ismeri el, így amikor ezzel szembesítjük, hagyjuk neki időt a dolgok átgondolására. Szereti a minőségi, egyedi dolgokat. Jó megérzései vannak. Gondolkodása szervezett, azonban, ha saját magáról van szó, képes rossz döntéseket hozni érzelmi felindulásból. Erősnek tűnik és magabiztosnak, de ha túl nagy ellenállásba ütközik, inkább elegánsan visszavonul.
   Első látásra talán távolságtartó, visszahúzódó, ám igen romantikus és érzelmes ember rejtőzik a külső mögött. Idő kell neki, hogy valakit beengedjen a belső szférájába, viszont megéri kivárni azt az időt. A párkapcsolatban szenvedélyes, szereti megadni a módját az együttléteknek is. Finoman kezdeményez, nem tolakodó. Nála a kapcsolat egyik alappillére a kölcsönös tisztelet.
   Szülőként nagyon lényeges a számára, hogy büszke lehessen csemetéire, ennek érdekében hiánytalanul támogatja őket. Kiemelten fontos, hogy elfogadja gyermekei döntéseit és ne keltsen megfelelési kényszert bennük.
   Gyermekkorban nélkülözhetetlen a valódi jelenlét és dicséret a szülők részéről. Ha ezt nagy mértékben megkapja, felnőttként gond nélkül meg tudja mutatni hozott képességeit. Kellő önbizalom hiányában összehasonlító és versengő lehet. Korához képest érettebb, komolyabb a viselkedése.

A Jin Fémhez tartozó állat: kakas