Mire számíthatunk 2024-ben?

Published on 2024. február 5. 7:02

   Tervek, új kezdetek, változások, lezárások. Minden alkalommal eltervezzük, hogy mit szeretnénk elérni, megváltoztatni a soron következő új esztendőben. Fogadalmak, nagy ötletek és előre lépések. Ahhoz, hogy dolgaink változzanak nem csupán a kellő energiákra van szükségünk, hanem saját magunkra, belső erőnkre is. 2024 a Jang Fa, Sárkány (föld elem) éve, mely erőteljes, változásra és stabilitásra törekvő erő egyszerre.
   Aminek a birtokában vagyunk legyen az matéria vagy tudás, abból szeretnénk még többet, jobbat kihozni. A biztonság megteremtése, megszilárdítása előtérbe kerül, ami jelenthet új ingatlan vásárlását, a meglévő átalakítását, szépítését. Jelenlegi kapcsolataink terítékre kerülnek. Itt szintén a stabilitás iránti vágy fog vezetni minket, ezáltal tudunk fejlődni, együttműködni másokkal, legyen az baráti, munkahelyi, rokoni vagy szerelmi viszony.
   A kevésbé kitartó emberek megtapasztalhatják milyen érzés küzdeni és véghez vinni dolgokat.
A Fa elem rendkívül segítőkész, ötletgazdag, ellenálló és makacs. A folyamatos változás idén végig jelen lesz, ez olykor okozhat feszültségeket. Az emberek átlagosan jobban ragaszkodnak saját igazukhoz, ami kisebb-nagyobb vitákhoz vezethet. Rugalmassággal volt lehetőségünk 2023-ban találkozni, most bővítsük a csapatot engedékenységgel és használjuk őket bátran.
   Egész évben jelen lévő tanítás, ami mindenkire vonatkozik: bátran kezdjünk bele új dolgokba, ne halogassunk és legfőképp ne várjunk. Amíg azt hisszük, hogy a dolgok megoldódnak maguktól vagy mások szívességeire támaszkodunk, koppanni fogunk. Bele kell állni a megvalósításba és megoldásba, használjuk belső erőforrásainkat!
   A kínai asztrológi szerint az új esztendő februárban kezdődik, így januárban és még februárban is mindenkinek van ideje a számvetésre.
Érdemes végiggondolni, hogy honnan indultunk, hova jutottunk és az, ahol most tartunk elégedettséggel tölt-e el.


Lehetőséget kapunk a változtatásra, fogjunk hozzá időben!