December

Published on 2023. november 29. 7:29

   Személyes kapcsolatok, romantikus szálak, plátói szerelmek, munkahelyi élet, pénzügyek, tervek, elképzelések, mindezek érintve lesznek csalódásokkal és félreértésekkel fűszerezve.
   Az ember piedesztálra emelhet majd dolgokat, személyeket és ezekhez kötheti boldogságát. Majd a túlzott vágyakozás miatt bekapcsol az állás kényszerítő ereje és rendre csalódás érheti. Mivel minden rosszban van valami jó és minden értünk van, ezek az illúzióvesztések vezethetnek el a felismerésig. Már ha elég tudatos rá az illető...
A ráébredés pedig segít elengedni azokat az elképzeléseket, eszméket, amikhez eddig foggal-körömmel ragaszkodott.
Kizárólag a felismerésben, tudatosításban és elengedésben van a megoldás.
Magas szinten élve az állást mindenki képes lehet megélni az igazi, feltétel nélküli szeretetet.
Időnkénti, megmagyarázhatatlan szeretet érzése foghat el, különösebb indok nélkül. Itt azért legyen résen az, aki bimbózó kapcsolatban van, éppen csak alakulnak a dolgok. A rózsaszín köd nem tart örökké, azaz pontosan január első hetéig. A szokásoshoz képest megsokszorozódnak a karácsonyi lánykérések és nagy bejelentések. :)
   Erősödik a ráérzőképesség, alkotói tevékenységek iránti vágy, kreativitás. Többen képesek lesznek meglátni az egyszerű dolgokban is a szépet, a szeretni valót.
   A szexualitás is erőteljesen érintve lesz. Légyottok, kivirágzó szerelmek, lepedőakrobata képzések, vagy éppen beteljesületlen vágyak. Amennyiben az utóbbit tapasztalja valaki, ne csüggedjen, a felgyülemlett energiát más életterületbe fektetve hatalmas előrelépéseket érhet el.
   A nyitottság kollektíven fog hatni mindenkire, így akár az ünnepek is kellemesebb hangulatban telhetnek majd. Az egyenes, egyértelmű, tiszta kommunikáció és a megfogalmazás kulcsfontosságú lesz a hónap első felében. Senki ne avatkozzon bele más dolgába még akkor sem, ha magáénak érzi és a legjobb szándék vezérli. Ezzel sok kellemetlenségtől mentheti meg magát.
   Tömérdek ötlet, jobbnál jobb gondolatok támadhatnak a buksikban, azonban a megvalósítás már várat magára. Önfegyelem és kitartás kell ahhoz, hogy a rengeteg ötletből meg is valósuljon valami.

Tegyen érte mindenki, hogy a legtöbbet hozza ki a kínálkozó lehetőségekből!