November

Published on 2023. október 31. 10:07

Minden energia más, máshogy hatnak ránk, hiszen mind mások vagyok.
Nincsenek jó és rossz hónapok vagy időszakok. Egyszerűen vannak helyzetek, amik egyesek számára nehezebbek mások számára pedig könnyebbek. Ha valamit rosszul, nehezen élünk meg, az azért van, hogy azon a területen dolgozzunk magunkon!
   Novemberben erőteljesen megjelenik a víz elem, mely intuitív, finom energiákat hordoz magában. Akik érzékenyebbek és könnyen kizökkenthetők, náluk megjelenhet a változékony közérzet, hangulatingadozás, egyszer fent és egyszer lent. Erre tökéletes megoldás a naplóvezetés, a meditáció és fókuszáló gyakorlatok rendszer végzése. A belső sugallatok és megérzések általánosan mindenkinél felerősödnek. Mozgalmas hónap lesz, nem az a tipikus bekuckózós november. Nem csak fizikálisan, hanem fejben is aktívak leszünk, gondolataink cikáznak, jönnek a jobbnál jobb ötletek. A megvalósítás okozhat gondot, könnyen szétszórtakká válhatunk. Ennek elkerülése érdekében célszerű listát vezeti napi teendőinkről. Minden, új és figyelemre méltó (dolog, helyzet, lehetőség) fel fogja kelteni az érdeklődésünket, azonban a víz elem nem a kitartóerejéről híres, így hagyjunk magunknak időt mielőtt belevágunk valami újba.
   A munkában kreativitásunk megnő, a hosszú távú terveket, nagyobb projekteket érdemes szétbontani, részfeladatokat készíteni így a határidőkből nem csúszunk ki és a megvalósítás sem marad el.
   A szerelmi életben párunkkal rendkívüli módon egymásra hangolódunk, megérezzük egymást. Gyengédebbek és gondoskodóbbak leszünk. A veszekedéseket és feszült helyzeteket jóval nehezebben fogjuk viselni. Mind megérdemeljük, hogy törekedjünk a konfliktusok nyugodt megbeszélésére.
   A Hónap első felében kiemelt szerepet kap az önfejlesztés. Ha erre nem fordítunk kellő figyelmet, erős hiányérzet és elégedetlenség kísérheti mindennapjainkat. Megjelenik a fejlődés, változás lehetősége, használjunk ki minden adandó lehetőséget és foglalkozzunk önmagunkkal!


A kínai asztrológia szerint a hónap kezdete: November 7