Szeptember

Published on 2023. szeptember 14. 13:06

   Az idei szeptember nem csak a nyár végét, az elmúlását jelenti, hanem valami új kezdetét is. Aktivitás várható mind magánéleti, mind munkahelyi területen.
Bármelyik életterület fejlesztésére is tesszük a voksunkat, az emberi kapcsolatok kapják a főszerepet. Akár új, vagy meglévő ismeretségekről van szó, remek lehetőségeink lesznek ezek mélyítésére, jobbá tételére. Karizmatikus, vonzó, jó kapcsolatteremtő, kommunikatív. Ezeket a tulajdonságokat mind magunkénak tudhatjuk ebben az időszakban és segítenek elérni céljainkat.
Minden azon múlik, mi hogyan használjuk fel a hónap adta lehetőségeket.
   Önállósodásunk fontos állomása lehet, nehezebben fogunk beleszólást engedni dolgainkba, magánügyeinkbe. A titkolózást és felesleges hazugságokat kerüljük, ezek nélkül is könnyedén véghez vihetjük terveinket, még akkor is, ha mások ezzel nem értenek egyet. Megjelenhetnek válaszutak és új lehetőségek. Ideális időszak, hogy valami újat tanuljunk, vagy elmélyítsük a tudásunkat egy választott témában, a lényeg, hogy gyarapítsuk ismereteinket.
   Szeleburdiság, tervezgetés és fél lábbal a jövőben állni. Amikor ezen kapjuk magunkat, szépen jöjjünk vissza a jelenbe, mert ezek hatására hajlamosak lehetünk fejben élni és elgondolásainkról mást nem tájékoztatni. Így végeredményben azt kaphatjuk, hogy a megtervezett dolgaink látszólag mások miatt hiúsulnak meg. Ám ha odafigyelünk az egyértelmű kommunikációra és terveinket időben megosztjuk, a nem kívánt, kellemetlen szituációkat elkerülhetjük.  Az aktív mozgás is megjelenik, szerencsére nem csak fejben fogunk élni és tervezgetni.