Augusztus

Published on 2023. augusztus 2. 8:53

   Augusztusban alkalmunk lesz a tisztesség és becsületesség gyakorlására.
Remek lehetőség arra, hogy valami jót tegyünk másokkal, másokért.
Alkossunk bátran véleményt, mondjuk ki amire gondolunk. Előfordulhat, hogy olyan helyzetben kell kiállnunk önmagunkért, melyben kellemetlenséget okozunk mások számára vagy kényes témákat kell érintenünk, ám közlendőnk minőségére rendkívül figyeljünk. A kommunikáció reflektorfénybe kerül. Két megélési lehetőség közül választhatunk: Vagy nagyon talpraesettek, leszünk és profi módon megtaláljuk a közös hangot mindenkivel, vagy szépítés nélkül vágjuk másokhoz közlendőnket. Utóbbit tudatosítsuk magunkban és amikor nem vagyunk formában számoljunk tízig. Ezután próbáljuk meg a külvilág számára is elfogadható stílusban átadni mondandónkat.
   Júliusban módunkban állt tervezni, most itt az ideje elkezdeni megvalósítani ötleteinket. Ne keseredjen el az sem, aki inkább a pihenést választotta, ugyanis szintén kulcsfontosságú lesz, hogy legalább egy tervünk legyen. Ugyan nem a gyorsaságon lesz a hangsúly, mégis elengedhetetlen, hogy álljunk neki dolgaink elvégzésének, ne lazsáljunk! Lehetőségünk lesz észrevehetően fejlődni abban, amibe energiát fektetünk. A számunkra fontos és érdekes információkat sokkal könnyebben jegyezzük meg ebben az időszakban.
Esélyt kapunk arra, hogy belső meggyőződéseink és érzéseink egységbe kerüljenek viselkedésünkkel. Helyezzük előtérbe saját elveinket, hallgassunk a belső hangra. Az önazonosság megélése mellett, éreztessük szeretteinkkel, hogy fontosak a számunkra, mert ebben az időszakban hajlamosak lehetünk elhanyagolni őket.
   A támogató energiák erősen jelen lesznek. Kérjünk akkor is segítséget, ha ez éppen nehezünkre esik. Hisz miért hagynánk veszni a körülöttünk lévő lehetőségeket?! Javulnak döntéshozó képességeink, ilyen időszakokban könnyebben és egyszerűbben hozunk meg komolyabb döntéseket.
Jelentősen növelhetjük karrierünk előmenetelét, vállalkozásunk fejlődését.

Kellemes napokat kívánok mindenkinek a nyár utolsó hónapjában!