Mit tartogat számunkra a július?

Published on 2023. június 27. 14:32

   Ez az időszak hangsúlyosan szól a bennünk rejlő képességek és kincsek felismeréséről, hasznosításáról. Átmenetileg érezhetjük azt, hogy nem vagyunk biztosak magunkban. A befelé figyelés, önvizsgálat és ego leépítésének kifejezetten kedvez ez a hónap. Fejlesszük képességeinket, tanuljunk, ismerjünk meg új dolgokat.
Az időszak végén érdemes egy visszatekintést készíteni, hogy lássuk mennyi mindent vittünk véghez. A kiszámíthatóság szintén teret nyer, az átlagosnál fontosabb lesz a biztonság megteremtése anyagi értelemben is. Ennek érdekében tegyük meg a szükséges lépéseket, tervezzünk és merjünk cselekedni! A tempó lassulni fog, ez okozhat belső feszültséget. A pörgést próbáljuk meg utazásban, sportban és más aktív tevékenységben megélni. Az egyensúly megtartására folyamatosan figyeljünk. Empatikusabb, érzékenyebb és gondoskodóbb energiák vesznek körül bennünket. Sokkal megértőbbek és elfogadóbbak leszünk másokkal szemben, ami fordítva is igaz. A konfrontáció nem szerepel a Jin Föld szótárában, így mi magunk is szívesebben kerüljünk majd a konfliktusokat. Ha valami bánt minket, nyugodtan fejezzük ki szavakban, ne hallgassuk el sérelmeinket.
   A munkahelyi életben jól jön egy segítő kéz, aki kicsit bátorít, hogy ne kényelmesedjünk el túlságosan. Nehezebben kezdhetünk bele dolgokba, de a kezdő lökés után szárnyakra kapunk és nincs megállás! 😉 Sikerünk kulcsa abban rejlik, ha megtervezzük és látjuk magunk előtt a következő lépést.
Kapcsolatteremtő képességeink megnőnek. A legkülönbözőbb emberekkel is szót érthetünk, érdemes erre építeni. Lehetőséget kapunk kitűnni abban, amiben jók vagyunk és lelkesedésünknek köszönhetően másokra is hatással leszünk. Mivel meggyőző erőink felerősödnek, tudatosan oda kell figyelni a jó, tiszta és érthető kommunikációra. Ha erre nem ügyelünk kellőképpen, más többet hallhat a beszélgetésbe, ami könnyen félreértéshez, csalódáshoz vezethet. Természetesen ez fordítva is igaz és akár mi érezhetjük becsapva magunkat. Amennyiben megszegett ígérettel találkozunk, gondoljuk át, mi mikor csaptunk be mást (még ha nem is szándékosan) és a továbbiakban annál jobban figyeljünk.
   Jöjjenek azok a tranzit tulajdonságok, amelyek megnehezíthetik mindennapjainkat:
- Felerősítve élhetünk meg számunkra negatívnak vélt helyzeteket.
- Jobban ráhangolódunk másokra, így könnyen átvesszük rezgéseiket.
- Szeretetünket, szívességeinket feltételhez köthetjük.
- Előre elképzelt, fejben levetített szituációk (nyuszika és a létra története).
- Szokottnál magasabb elvárások mások, saját magunk felé.
- Belső elégedetlenség, meg nem értettség érzése és túlérzékenység.

   Mindenkinek kellemes pihenést, jó nyaralást és szép napokat kívánok!