Időzítés

Published on 2023. június 21. 21:05

Miért fontos, hogy milyen dátumra esik egy számunkra fontos esemény?

  Mint ahogy a születésünk pillanata meghatározza életünket, úgy a számunkra fontos esemény kezdeti időpontja is meghatározza az alkalmat és annak egészét. 
A tavasz és nyár az esküvők kedvelt időszaka, így vegyük ezt példának.
Először is fontos megtudni, hogy melyek azok az energiák,
amik jó hatással vannak ránk, jó tulajdonságainkat erősítik. Vannak általánosan támogató erők, amiket mindenképpen figyelembe kell vennünk.
  Az egyik ilyen az úgynevezett "SE". Ezeken a napokon általánosságban több segítség érkezik hozzánk. A problémák könnyebben megoldódnak, olyan helyekről is segítséget kapunk, ahonnan nem is várnánk. Ezzel együtt mi magunk is segítőkészebbek és nyitottabbak leszünk. Ha ezzel az energiával indul egy házasság, az mindenképpen támogató erejű.
  Egy másik hasonlóan jó, azonban más minőség, az "ECS". Ez tiszta és őszinte érdeklődést ad az embereknek, jól esik a másik közelében lenni. Rendkívül pozitív érzéseket kelt bennünk. Ilyenkor sokkal együttérzőbbek leszünk a másikkal szemben, valamint a problémás helyzetek nagyobb valószínűséggel oldódnak meg kedvező eredménnyel. Ezeken kívül léteznek más támogató állások is, melyek a lagzi jó hangulatát és a társaság nyitottságát segítik elő...,az alkoholos italok mellett. ;)
  A végére pedig a legfontosabbat hagytam! Az esemény kezdeti idejének energiái nem ütközhetnek saját, vagy párunk képletével.
Mivel ez igen nehezen kivitelezhető és éveket sem szeretnénk várni a nagy nappal,
így szűkíthetjük a kört. A nap és az év energiái ne okozzanak oppozíciót a mi képletünkkel.
  Ha ezeket figyelembe vesszük, energetikailag támogatott lesz a házasságunk.
Ne feledjük, ez nem mentesít a felelősség alól és nem oldja meg helyettünk a felmerülő gondokat sem!