Júniusi általános előrejelzés

Published on 2023. június 8. 14:07

  Júniusban általánosan jellemző lesz a nyitottság, könnyebben ismerkedünk, közlékenyebbek leszünk, akár a szerelem is utolérhet minket.
Új dolgok érkezhetnek életünkbe, ám ez lemondással járhat. Egy leépítés és kombináció lesz egyszerre, mely egymást támogatva hatnak majd.
Bizonyos kellemetlen szituációk felerősödhetnek, hogy végre kiálljunk magunkért. Majd ezután beléphet életünkbe valami új és sokkal jobb.
Másik megjelenési formája lehet, hogy az adott nehézséget a szokottnál nehezebben engedjük el, nehezebben állunk ki magunkért.
Természetesen nem szabályszerű a kellemetlen helyzetek megjelenése, ez csupán attól függ, hol, és milyen téren kell még fejlődnünk.
Kedélyállapotunk változó lehet, egyszer fent, egyszer lent. Erre érdemes tudatosan is odafigyelni, ne tegyünk felesleges köröket az érzelmi hullámvasúton.
  A jó hír, hogy meggyőzőek leszünk, kommunikációs képességeink javulnak és általánosan vidámabbak leszünk. Jókedvű, életvidám, pozitív, ezek azok a tulajdonságok, amiket magunkénak tudhatunk, azonban amikor fordul az érem, előbb gondolkodjunk és csak azután beszéljünk.
  A családban, baráti körben, munkahelyen előforduló konfliktusok, szégyenérzetek megoldásában segít, ha tudatosítjuk magunkban, hogy mások viselkedése nem minket minősít és nem kell értük felelősséget vállalnunk.
Itt lép életbe az a fontos szabály, hogy ezekben az esetekben igenis álljunk ki magunkért, lépjünk ki minden olyan élethelyzetből, amiben rosszul érezzük magunkat! Ezzel a fontos lépéssel növeljük önbecsülésünket, önbizalmunkat.