Március

Published on 2024. március 14. 10:04

   A nappalok és éjszakák hossza változik, az átlaghőmérséklet növekszik.
Sok minden jelzi a tavasz közeledtét, ahogyan a növények kibújnak a föld alól, megmutatják magukat a külvilágnak és kivirulnak, úgy változnak az emberek is az energetikai hatásokra. Márciusban még erőteljesen érezni lehet az év indulásának energiáit egy kis nyitottsággal, kacérsággal fűszerezve.

Akik szélesítenék ismeretségi köreiket, azoknak kifejezetten jó időszak ez a hónap. Valamennyien közvetlenebbek leszünk, kezd véget érni a téli komorság, befelé fordulás, ám a józan gondolkodás és rendezettség megmarad.
   A szabadban és beszélgetésekkel töltött órák száma sokasodik, ahogyan az minden évben történik, de a stabilitásra való igény erősebb lesz.

Tényekre alapozva próbálunk majd komolyabb döntéseket hozni, az érzelmeket kizárva. Ezzel érdemes résen lenni, hisz nem minden fekete és fehér, próbáljunk meg emberségesek maradni. Hogyha valaki fájdalmat okoz nekünk, legyünk tudatában, hogy az nem csak és kizárólag célzott támadás ellenünk, nem szükségszerű azonnal igazságszolgáltatást követelni.
Ha az ember a saját igazát belátás nélkül, minden áron érvényesíteni akarja, könnyen értelmetlen konfliktusokba keveredhet. Célravezető lehet megnézni a dolgokat más perspektívából és ezután dönteni. Segítségünkre lesz, hogy könnyedén azonosulni tudunk másokkal és pontosan érezhetjük, hogy kinél, meddig mehetünk el.
   A tervek megvalósítására extra energiát kell fordítani, mert könnyebben elkalandozhatnak gondolataink. Megnő a tanulásra, új dolgok elsajátítása való igény. Az átalakulás adott lesz, eltervezett dolgaink fellendülnek, előre haladnak!